Over Kelfort

Over Kelfort
Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten welke speciaal zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. De kwaliteitsproducten van Kelfort zijn een toevoeging voor elke vakman en garanderen u een optimaal resultaat!

Kelfort is uw garantie voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Steeds meer professionals erkennen de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag wordt het assortiment van Kelfort continu uitgebreid met kwalitatieve sterke bouw- en technische producten, dit zowel in de breedte als de diepte.

Kelfort is 1 van de 3 exclusieve merken van inkoopcombinatie Ferney

Op zoek naar een Kelfort dealer bij u in de buurt? Met meer dan 300 verkooppunten in Nederland is er altijd 1 bij u in de buurt!


 
 
Kelfort Center  
Kelfort is constant in beweging. Enerzijds door het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Anderzijds door het ontwikkelen van winkelconcepten, zodat het voor u als klant steeds gemakkelijker wordt om te vinden wat u zoekt. Op deze manier is een Shop-in-Shop concept ontstaan; het Kelfort Center. 

Inrichting Kelfort Centers
Nederland telt 21 Kelfort Centers. In het Kelfort Center vindt u altijd het meest actuele Kelfort assortiment. Alle nieuwe artikelen en productgroepen zijn in een Kelfort Center (na introductie) onmiddellijk verkrijgbaar. De inrichting van het Kelfort Center wisselt regelmatig om u attent te maken op de actuele aanbiedingen en de nieuwste Kelfort producten.