Maak jouw tuin zomerklaar met de tips van Tim

donderdag 23 mei 2019

De zomer staat voor de deur, heerlijk, maar is jouw tuin daar wel klaar voor? En hoe krijg je jouw tuin zomerklaar? Wij gingen op werk bezoek bij hovenier Tim en vertellen je er alles over..

Lees verder

Bouwverlichting: Waar moet je op letten?

maandag 6 mei 2019

Het kiezen van de juiste bouwverlichting roept veel vragen op; welke verlichting is nodig om het werk optimaal te kunnen uitvoeren? En hoe voorkom je onveilige situaties? Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten.

Lees verder

Let hier op bij de aanschaf van werkhandschoenen

donderdag 28 maart 2019

Of je werkhandschoenen nodig hebt is vaak wel duidelijk, maar er zijn zo veel soorten dat het lastig is te bepalen welke je nodig hebt. Na het lezen van dit artikel, weet je precies welke normering het beste aansluit op jouw behoefte!

Lees verder

ABC-concept valbeveiliging

dinsdag 23 april 2019

Om veilig en comfortabel te kunnen werken op hoogte, beschikt Kelfort over een compleet assortiment mobiele valbeveiliging. De basis voor het samenstellen van een goede valbeveilingsset bestaat uit 3 kerncomponenten. Deze hebben wij voor je uitgewerkt in het ABC-concept.

Lees verder

Ontdek de nieuwe Kelfort Silverdrill schroef

dinsdag 26 februari 2019

Wij laten u graag kennis maken met onze nieuwe schroef: de Kelfort Silverdrill 2.0

Onder deze naam verkopen wij een zeer sterke spaanplaatschroef met speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen, waardoor wij durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort!

Lees verder

Aan de slag op grote hoogte

woensdag 29 augustus 2018

De Grote Sint-Laurens Kerk in Alkmaar bestaat dit jaar 500 jaar en dat wordt gevierd met schitterende activiteiten. Een letterlijk hoogtepunt is het evenement Klim naar de Hemel: een evenement waar ook Kelfort zijn steentje aan bijdraagt.

Lees verder

Willem Barentsz & Kelfort

maandag 16 juli 2018

In 2011 is het startsignaal gegeven voor de (her) bouw van de Willem Barentsz: een uniek schip uit de Nederlandse scheepvaart. Zeven jaar na de start en zo’n 25.000 manuren verder, bevindt de bouw zich in de eindfase. 

Lees verder