Alles wat je wilt weten over Multizagen!

woensdag 28 augustus 2019

Je bent lekker aan het werk en zaagt de stukken hout één voor één doormidden, maar dan gaat het mis! Je stuit onverwachts op een verborgen spijker. Behoorlijk balen, want er is geen doorkomen aan. Gelukkig kun je bij ons terecht voor de juiste aansluiting, zodat je nooit meer voor verrassingen komt te staan!​ Lees verder als je meer wilt weten over multizagen.

Lees verder

Vallen en opstaan? Niet als je met rolsteigers werkt!

woensdag 24 juli 2019

Werken op hoogte, een dagelijks terugkerend item. Maar hoe ziet een goede voorbereiding eruit en wat moet je niet en vooral wél doen wanneer je op een rolsteiger werkt? Wij vertellen het je..

Lees verder

Winactie! #ikwerkmetKelfort

dinsdag 25 juni 2019

Kevin heeft een oud huis gekocht en is sinds 1,5 jaar bezig met het verbouwen van zijn nieuwe woning. Samen met de hulp van zijn goede vrienden wordt het huis stukje bij beetje omgetoverd tot zijn droompaleis. Hij deelt zijn ervaring met het merk Kelfort.

Lees verder

Voorkom schimmel en verkleuring bij siliconenkit

donderdag 20 juni 2019

Wat een prachtige badkamer, uiteraard strak afgewerkt met siliconenkit. Je bent trots op het eindresultaat. Het laatste waar je dan op zit te wachten is dat de kit gaat verkleuren of dat er schimmelvorming ontstaat.

Lees verder

Maak jouw tuin zomerklaar met de tips van Tim

donderdag 23 mei 2019

De zomer staat voor de deur, heerlijk, maar is jouw tuin daar wel klaar voor? En hoe krijg je jouw tuin zomerklaar? Wij gingen op werk bezoek bij hovenier Tim en vertellen je er alles over..

Lees verder

Bouwverlichting: Waar moet je op letten?

maandag 6 mei 2019

Het kiezen van de juiste bouwverlichting roept veel vragen op; welke verlichting is nodig om het werk optimaal te kunnen uitvoeren? En hoe voorkom je onveilige situaties? Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten.

Lees verder

Let hier op bij de aanschaf van werkhandschoenen

donderdag 28 maart 2019

Of je werkhandschoenen nodig hebt is vaak wel duidelijk, maar er zijn zo veel soorten dat het lastig is te bepalen welke je nodig hebt. Na het lezen van dit artikel, weet je precies welke normering het beste aansluit op jouw behoefte!

Lees verder

ABC-concept valbeveiliging

dinsdag 23 april 2019

Om veilig en comfortabel te kunnen werken op hoogte, beschikt Kelfort over een compleet assortiment mobiele valbeveiliging. De basis voor het samenstellen van een goede valbeveilingsset bestaat uit 3 kerncomponenten. Deze hebben wij voor je uitgewerkt in het ABC-concept.

Lees verder

Kelfort Silverdrill 2.0: de beste schroef in zijn soort

dinsdag 26 februari 2019

Wij laten u graag kennis maken met onze nieuwe schroef: de Kelfort Silverdrill 2.0

Onder deze naam verkopen wij een zeer sterke spaanplaatschroef met speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen, waardoor wij durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort!

Lees verder

Aan de slag op grote hoogte

woensdag 29 augustus 2018

De Grote Sint-Laurens Kerk in Alkmaar bestaat dit jaar 500 jaar en dat wordt gevierd met schitterende activiteiten. Een letterlijk hoogtepunt is het evenement Klim naar de Hemel: een evenement waar ook Kelfort zijn steentje aan bijdraagt.

Lees verder

Willem Barentsz & Kelfort

maandag 16 juli 2018

In 2011 is het startsignaal gegeven voor de (her) bouw van de Willem Barentsz: een uniek schip uit de Nederlandse scheepvaart. Zeven jaar na de start en zo’n 25.000 manuren verder, bevindt de bouw zich in de eindfase. 

Lees verder