Winactie! #ikwerkmetKelfort

Kevin heeft een oud huis gekocht en is sinds 1,5 jaar bezig met het verbouwen van zijn nieuwe woning. Samen met de hulp van zijn goede vrienden wordt het huis stukje bij beetje omgetoverd tot zijn droompaleis. Hij deelt zijn ervaring met het merk Kelfort. “Het isoleren van mijn huis heb ik laten doen met PUR. Na een tijdje moest ik het PUR wat bijwerken, daarvoor heb ik toen een Kelfort Purschuim aangeschaft. Van huis uit ben ik bekend met het merk Kelfort en het gebruik van de producten. Maar vanaf dat moment staat ons leven op zijn kop”, aldus Kevin.

Ook zijn vrienden zijn dusdanig onder de indruk van het merk, met als resultaat dat er alleen nog maar Kelfort wordt gebruikt. Maik: “Hebben we spullen nodig? Dan moet het van Kelfort zijn”.

De liefde voor het merk is zelfs zo groot dat wanneer iemand ook maar ergens Kelfort aantreft, langs de weg of op het werk, hij daar direct een foto van maakt en deelt met de rest van de vrienden.

“We praten Kelfort, we horen Kelfort en ademen inmiddels Kelfort.”

Waar voorheen het klusmateriaal en –gereedschap online of bij de bouwmarkt werd gekocht, komen de vrienden nu regelmatig bij Groenhart. Een walhalla voor de vrienden. De vestiging van Groenhart beschikt namelijk over een Kelfort Center; met een extra groot Kelfort assortiment. “Hier halen wij niet alleen onze producten, maar ook de verjaardagscadeaus!” aldus Milan.

Enige tijd geleden heeft Kevin contact met ons opgenomen en zijn wij in de auto gestapt om hem en zijn vrienden te verrassen. “Mijn vrienden helpen mij al 1,5 jaar lang zonder te klagen en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor”, aldus Kevin.

Wil jij ook kans maken op een Kelfort pakket? Deel dan jouw Kelfort moment op onze Facebookpagina met de hashtag #ikwerkmetKelfort en misschien staan wij binnenkort bij jou voor de deur!