Kennis

Op de bouwplaats én in de tuin wordt vaak gewerkt met een schop, bats, schep of spade. Wat is nu het verschil? Welk gereedschap gebruik je voor welke werkzaamheden en hoe gebruik je dit dan? Tijd om duidelijkheid te scheppen!
8-4-2022 Lees verder
Dat vroeger alles met de kwast gebeurde is haast niet meer voor te stellen. Aangezien tijd geld kost is het ook logisch dat de verfroller zo populair geworden is. Met de verfroller kun je gemakkelijk grote oppervlakken van een nieuwe verflaag voorzien.
8-3-2022 Lees verder
Het inademen van stof, gassen of dampen kan gevaar opleveren voor je gezondheid. Door gebruik te maken van een stofmasker is de lucht die je inademt schoon en kun je veilig aan het werk. Je voorkomt hiermee longklachten en ademhalingsproblemen. Maar welk stofmasker is nu geschikt om te gebruiken bij jouw werkzaamheden?
9-2-2022 Lees verder
Niet ieders favoriete klus, het schuren van hout. Als je het goed doet levert het echter wel een mooi eindresultaat op.
14-12-2021 Lees verder
De Silverdrill 2.0 is een zeer sterke spaanplaatschroef met een speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen, waardoor wij durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort....
8-11-2021 Lees verder
De twijfels slaan toe, want welke kruiwagen moet je nou hebben? De laagste prijs klinkt aantrekkelijk, maar voldoet die wel aan jouw wensen? En gaat hij lang genoeg mee of sta je hier over een paar weken weer?
12-7-2021 Lees verder
Bij isolatie is het van belang dat je een goede kwaliteit PUR gebruikt. Als kieren of gaten niet goed zijn afgedicht kan het ervoor zorgen dat andere voorzorgsmaatregelen rondom isolatie tevergeefs zijn geweest. Gelukkig heeft Kelfort diverse soorten PU-Schuimen die geschikt zijn voor jouw situatie.
3-3-2021 Lees verder
Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer! …Riep Peter Koelewijn dat maar naar iedereen die zijn leven waagt op het dak. Maar liefst 70% van de dodelijke ongevallen in de bouw hebben als oorzaak een val van hoogte. Wees je hier van bewust, ook als je ‘even snel’ op het dak moet kijken.
2-3-2021 Lees verder
Eén van de grootste ergernissen bij kitranden; het ontstaan van scheuren. Helaas zijn scheuren nog steeds niet in de mode, dus je wilt er alles aan doen om deze te voorkomen. Na het lezen van deze tekst weet je waar je rekening mee moet houden, zodat jouw kitranden er altijd strak uit zullen zien....
1-3-2021 Lees verder
12